Inspiration

Looks
Angelo Seminara har skapat fyra konstnärliga looks som inspirerar till oändliga variationer inom föning och styling på salong och som passar alla önskemål och personligheter. Your Hair Assistant ligger väl i linje med Davines värderingar genom att arbeta med föning och styling som ett individuellt och personligt uttryckssätt.

Alla stilar känns nya och fräscha och ger en känsla av frihet, som om de är skapade för att vara viktlösa. Stilarna trotsar traditionell klassificering och känns på en och samma gång både lediga och eleganta – de är helt klart nytänkande men också djupt rotade i klassisk frisörtradition. Detta är ett skönhetskoncept som är eteriskt och tidlöst.

GRACE AND SLEEK

Parallella linjer med jämn styling, likt mjuka sidenlängder som blåser i vinden. Definition och struktur är nyckelord för den här stilen.

GRACE AND TWIST

En modern och samtida kvinna på ståtlig fest, frisyren har en klassisk form med modern struktur. Det är elegant och naturligt på en och samma gång.

GRACE AND VIBES

Ojämna men vackert harmoniska vågor, likt havet som bryts mot strandkanten. En fulländad stil som är full av nyanser och stylad som om håret smekts av havsbrisen.

GRACE AND FULL

”More is less.” Volymen lyfts till det extrema och blir glamorös, stilren och kraftfull. Ung sofistikerad charm som uttrycker konstnärlig skicklighet och yttrandefrihet.