Produkter

Alla produkter i Your Hair Assistant är avsedda att användas vid föning, både på salong och hemma.

När de används av en hårstylist är de ett viktigt verktyg för att skapa ett perfekt fönat hår. Vid användning hemma underlättar de föningen och låter dig skapa olika hårstilar med långvarigt resultat. Värmeskydd, kortare torktid och skydd mot fukt är viktiga egenskaper hos Your Hair Assistant som är utvecklat för att du garanterat ska kunna åstadkomma ett perfekt fönat hår.

Alla produkter har en exklusiv sammansättning som garanterar toppresultat, tack vare Angelo Seminaras expertis och Davines Research Laboratories avancerade teknik. Serien består av sju sulfat- och parabenfria produkter i Zero Impact®-förpackning, som är tänkta att användas tillsammans: varje produkt förbereder håret för nästa produkt, vilket ger ett intensivare resultat. Serien har en sofistikerad doft av nattjasmin som mjukas upp av fräsch mynta. Doften fördelas jämnt i håret och dröjer sig kvar efter appliceringen.

Ett fuktgivande schampo som ger näring och har ett rikt och fylligt lödder. Det rengör håret milt, avlägsnar rester av stylingprodukter och gör håret mjukt, lätt och redo för nästa steg.

ANVÄNDNING
Applicera jämnt i håret, massera försiktigt och skölj ur.

”Jag ville skapa ett välbalanserat schampo med både rengörande och återfuktande egenskaper, unikt men också lämpligt för alla hårtyper."

Ett fuktgivande balsam som ger elasticitet till fint och medeltjockt hår. Det är djupt återfuktande och reder ut håret utan att tynga ner. Den krämiga konsistensen gör det lätt att arbeta med och håret blir kompakt, mjukt och silkeslent.

ANVÄNDNING
Applicera produkten i längder och toppar. Låt verka i 2-3 minuter, kamma igenom och skölj.

”Jag har alltid fascinerats av glans. Prep Mild Cream och Prep Rich Balm är fantastiska, en koncentration av glans."

Ett återfuktande balsam för tjockt och/eller behandlat hår. Det ger näring till uttorkat och stressat hår, gör det kompakt utan att tynga ner och återställer hårets naturliga mjukhet. Det reder enkelt ut håret och gör det lätt och silkesmjukt.

ANVÄNDNING
Applicera produkten i längder och toppar. Låt verka i 10-15 minuter, kamma igenom och skölj.

”Från början tänkte jag bara skapa ett enda balsam. Men under testerna insåg vi att Prep Mild Cream var otroligt lätt och inte passade för alla hårtyper, så vi började omedelbart utveckla Prep Rich Balm för att skapa den perfekt produkten för tjockt och behandlat hår."

En spray för alla hårtyper som gör håret fylligare och skyddar mot fukt. Detta är seriens superprodukt och ett viktigt hjälpmedel för att åstadkomma perfekt och avancerad föning. Den gör håret fylligare och skyddar mot värme och fukt samtidigt som den har en osynlig och naturlig effekt.

ANVÄNDNING
Spraya jämnt på handdukstorkat hår och fortsätta styla utan att skölja.

”Jag har länge fantiserat om en produkt som Blowdry Primer. Jag har ofta avslutat en klippning och letat efter en lämplig produkt utan att hitta exakt det jag behöver. När jag började samarbeta med teknikerna på Davines laboratorium gjorde jag en lista över alla egenskaper jag vill ha och så förverkligade de mina idéer. Det blev en omedelbar succé.”

En strukturspray som förstärker hårets naturliga glans. Den gör håret mindre statiskt och dämpar frissighet för ett långvarigt fönresultat även vid riktigt dåligt väder.

ANVÄNDNING
Spraya i håret på 30 cm avstånd.

”Jag har alltid försökt åstadkomma en naturlig look, men jag vill också att håret alltid ska se prydligt ut. Definition Mist tar bort alla eventuella småfel och ger en perfekt finish.”

En hårspray med medelhård stadga och osynlig effekt för ett långvarig fönresultat. Den anpassar sig efter håret och bevarar dess naturliga rörelse. Den torkar mycket snabbt och är lätt att arbeta med efter appliceringen. Håret skyddas mot fukt och produkten kan enkelt avlägsnas utan att lämna några rester.

ANVÄNDNING
Spraya jämnt på torrt hår på 30 cm avstånd.

”När vi utvecklade Perfecting Hairspray lade vi ned stort arbete på hur sprayen fördelas i håret, eftersom jag ville åstadkomma perfekt stadga och samtidigt bevara hårets rörelsefrihet. Hårsprayen består av mycket fina partiklar som lägger sig på hårets yta utan att påverka föningen eller hårets rörelse. Resultatet blir en mycket mjuk och naturlig look, vilket är produktens styrka."

Ett fint puder som gör håret matt och skapar volym samtidigt som det skyddar fönat hår från fukt. En helt naturlig formula som består av fint pulveriserad kokosnöt och bambu med små partiklar på ca 10 mikrometer (ett hårstrå är ca 70 mikrometer).

ANVÄNDNING
Applicera i håret med hjälp av Volume Creator Brush. Applicera i hårrötterna för att skapa volym och i längder och toppar för struktur.

”För den här produkten lät jag mig inspireras av min barndom. Jag minns en klasskamrat vars pappa var snickare. På eftermiddagarna hjälpte han sin pappa och det brukade fastna damm och sågspån i håret, vilket gav volym och en matt finish. Jag ville återskapa samma effekt på ett lättare och mer elegant sätt."

Volume Creator-pudret kan bara användas tillsammans med Volume Creator Brush, som är särskilt utformad för perfekt applicering. Behållaren kan fyllas på med volympudret och frigörs sedan genom borsten vilket ger exakt och kontrollerad applicering.

”Jag ville skapa ett verktyg som kunde fördela det här mycket lätta pudret i lagom mängd, därför hämtade vi inspiration från sminkborstar. Borsten och pudret fungerar perfekt tillsammans och ger ett unikt resultat."